Φίλες και φίλοι,

 

Καλώς ήρθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

 

Μια σελίδα που δημιουργήθηκε από την ανάγκη να «συναντηθώ» με όλους εσάς, τους φίλους του Διαδικτύου, να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις, ιδέες και οράματα, να ανταλλάξω απόψεις και προβληματισμούς πάνω σε θέματα μικρά ή μεγάλα, που απασχολούν τον καθένα μας.

 

Οπωσδήποτε το site αυτό δεν έρχεται να υποκαταστήσει την αναντικατάστατη για μένα, άμεση και  ζωντανή επαφή με τους συμπολίτες μου, αλλά αντίθετα να την ενισχύσει μέσα από έναν ακόμα δρόμο επικοινωνίας και διαλόγου.

 

Σ’ αυτόν λοιπόν τον προσωπικό κόμβο που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, θα βρείτε στιγμές από το άλμπουμ της ζωής μου, σταθμούς πολύτιμους από την συνδικαλιστική, πολιτική και καλλιτεχνική μου πορεία. Θα βρείτε επίσης μέρος της αρθρογραφίας μου στον Τύπο, ομιλίες, θέσεις και εμπειρίες.

Σκοπός μου είναι να με γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την δραστηριότητά μου, δίνοντάς μου ταυτόχρονα την ευκαιρία να γνωρίσω τις απόψεις σας, αν το επιθυμείτε, μέσα από το e-mail επικοινωνίας.

 

Θα ήταν χαρά για μένα να έχω τις κριτικές παρατηρήσεις σας, τα σχόλια και τα μηνύματά σας για μια ανοιχτή, ζωντανή, ανεμπόδιστη διαδικτυακή συζήτηση. Γιατί μέσα από τον διάλογο είναι βέβαιο πως όλοι κάτι μαθαίνουμε.

 

Φιλικά

Γιάννης Μίχας


 
Ανακοινώσεις - Νέα
Ιουλ13
Πήγαν να επιχορηγήσουν με 10.000 € ΜΚΟ «φάντασμα» - Ηθικά &πολιτικά έκθετη η διοίκηση του Δ.Πειραιά
Με σκληρές εκφράσεις εναντίον της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου για την απόπειρα επιχορήγησης με το ποσό των 10.000 € μίας ΜΚΟ η οποία όπως αποδείχτηκε από έγγραφο του Πρωτοδικείου Πειραιά δεν υπάρχει, καταφέρθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας. περισσότερα...
Νοε29
Μη ρεαλιστικό και ανεφάρμοστο το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Πειραιά για την περίοδο 2012-2014

Μη ρεαλιστικό και ανεφάρμοστο στην πράξη είναι κατά την παράταξη «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία» και τον επικεφαλής της Γιάννη Μίχα το Επιχειρησιακό Σχέδιο που εκπόνησε η δημοτική αρχή για την περίοδο 2012-2014 και το οποίο συζητήθηκε εκτενώς κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά.

περισσότερα...
Νοε23
Πρόταση για απαλλαγή &μειώσεις δημ.τελών για πολύτεκνους,τρίτεκνους,άπορους,ΑμεΑ &χαμηλά εισοδήματα
Να προχωρήσει είτε στην πλήρη απαλλαγή, είτε σε γενναίες μειώσεις των δημοτικών τελών που εισπράττει ο Δήμος Πειραιά μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ για συγκεκριμένες ομάδες δημοτών που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση, πρότεινε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας. περισσότερα...
 
Σύνδεσμοι

 
Μέσα Δικτύωσης

  
Συνέντευξη


Τα Έργα μου

Photos

Αναζήτηση

Video απο τα εγκαίνια