Φίλες και φίλοι,

 

Καλώς ήρθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

 

Μια σελίδα που δημιουργήθηκε από την ανάγκη να «συναντηθώ» με όλους εσάς, τους φίλους του Διαδικτύου, να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις, ιδέες και οράματα, να ανταλλάξω απόψεις και προβληματισμούς πάνω σε θέματα μικρά ή μεγάλα, που απασχολούν τον καθένα μας.

 

Οπωσδήποτε το site αυτό δεν έρχεται να υποκαταστήσει την αναντικατάστατη για μένα, άμεση και  ζωντανή επαφή με τους συμπολίτες μου, αλλά αντίθετα να την ενισχύσει μέσα από έναν ακόμα δρόμο επικοινωνίας και διαλόγου.

 

Σ’ αυτόν λοιπόν τον προσωπικό κόμβο που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, θα βρείτε στιγμές από το άλμπουμ της ζωής μου, σταθμούς πολύτιμους από την συνδικαλιστική, πολιτική και καλλιτεχνική μου πορεία. Θα βρείτε επίσης μέρος της αρθρογραφίας μου στον Τύπο, ομιλίες, θέσεις και εμπειρίες.

Σκοπός μου είναι να με γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την δραστηριότητά μου, δίνοντάς μου ταυτόχρονα την ευκαιρία να γνωρίσω τις απόψεις σας, αν το επιθυμείτε, μέσα από το e-mail επικοινωνίας.

 

Θα ήταν χαρά για μένα να έχω τις κριτικές παρατηρήσεις σας, τα σχόλια και τα μηνύματά σας για μια ανοιχτή, ζωντανή, ανεμπόδιστη διαδικτυακή συζήτηση. Γιατί μέσα από τον διάλογο είναι βέβαιο πως όλοι κάτι μαθαίνουμε.

 

Φιλικά

Γιάννης Μίχας


 
Ανακοινώσεις - Νέα
Νοε28
Πολύ υψηλά ανταποδοτικά τέλη στον Πειραιά-Μειώσεις&απαλλαγές για ειδικές ομάδες προτείνει ο Γ.Μίχας
Την αρνητική εξαίρεση στον κανόνα της πλειοψηφίας των Δήμων της χώρας αποτελεί ο Δήμος Πειραιά που για ακόμη μια φορά διατήρησε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας που πληρώνουν οι πολίτες, χωρίς καμία απολύτως ευαισθησία απέναντι στις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού που πλήττονται σφοδρά από την οικονομική κρίση. περισσότερα...
Νοε15
Αντίθετος στη διαθεσιμότητα των εργαζομένων στους ΟΤΑ ο Γ. Μίχας
Αντίθετος στη διαθεσιμότητα των εργαζομένων στους ΟΤΑ ο Γ. Μίχας – Αρνήθηκε την έκδοση απόφασης κατά των μέτρων της Κυβέρνησης η δημοτική αρχή – Αποχώρησε η αντιπολίτευση περισσότερα...
Αυγ3
Τοποθετήσεις Γιάννη Μίχα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά
Απαντήσεις στον Δήμαρχο Πειραιά για τις αιχμές που κατά καιρούς αφήνει για την πρώην νομαρχία Πειραιά δια των απέραντων μονολόγων του στο Κανάλι 1, έδωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας. περισσότερα...
 
Σύνδεσμοι

 
Μέσα Δικτύωσης

  
Συνέντευξη


Τα Έργα μου

Photos

Αναζήτηση

Video απο τα εγκαίνια