Φίλες και φίλοι,

 

Καλώς ήρθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

 

Μια σελίδα που δημιουργήθηκε από την ανάγκη να «συναντηθώ» με όλους εσάς, τους φίλους του Διαδικτύου, να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις, ιδέες και οράματα, να ανταλλάξω απόψεις και προβληματισμούς πάνω σε θέματα μικρά ή μεγάλα, που απασχολούν τον καθένα μας.

 

Οπωσδήποτε το site αυτό δεν έρχεται να υποκαταστήσει την αναντικατάστατη για μένα, άμεση και  ζωντανή επαφή με τους συμπολίτες μου, αλλά αντίθετα να την ενισχύσει μέσα από έναν ακόμα δρόμο επικοινωνίας και διαλόγου.

 

Σ’ αυτόν λοιπόν τον προσωπικό κόμβο που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, θα βρείτε στιγμές από το άλμπουμ της ζωής μου, σταθμούς πολύτιμους από την συνδικαλιστική, πολιτική και καλλιτεχνική μου πορεία. Θα βρείτε επίσης μέρος της αρθρογραφίας μου στον Τύπο, ομιλίες, θέσεις και εμπειρίες.

Σκοπός μου είναι να με γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την δραστηριότητά μου, δίνοντάς μου ταυτόχρονα την ευκαιρία να γνωρίσω τις απόψεις σας, αν το επιθυμείτε, μέσα από το e-mail επικοινωνίας.

 

Θα ήταν χαρά για μένα να έχω τις κριτικές παρατηρήσεις σας, τα σχόλια και τα μηνύματά σας για μια ανοιχτή, ζωντανή, ανεμπόδιστη διαδικτυακή συζήτηση. Γιατί μέσα από τον διάλογο είναι βέβαιο πως όλοι κάτι μαθαίνουμε.

 

Φιλικά

Γιάννης Μίχας


 
Ανακοινώσεις - Νέα
Ιουν19
Νομοθετική ρύθμιση για το Μικρολίμανο ζητά ο Γιάννης Μίχας
Να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με τη νομιμότητα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μικρολίμανο Πειραιά ζήτησε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας. περισσότερα...
Ιουν17
Πρόταση για ψήφισμα αποδοκιμασίας της απόφασης της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ
Πρόταση για την έκδοση κοινού ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την ωμή απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει εν μια νυκτί την ΕΡΤ κατέθεσε κατά τη διάρκεια του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας.
περισσότερα...
Αυγ3
Τοποθετήσεις Γιάννη Μίχα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά
Απαντήσεις στον Δήμαρχο Πειραιά για τις αιχμές που κατά καιρούς αφήνει για την πρώην νομαρχία Πειραιά δια των απέραντων μονολόγων του στο Κανάλι 1, έδωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας. περισσότερα...
 
Σύνδεσμοι

 
Μέσα Δικτύωσης

  
Συνέντευξη


Τα Έργα μου

Photos

Αναζήτηση

Video απο τα εγκαίνια